UV Dijital Baskı Makinesi alırken Nelere dikkat etmeli ?

UV Baskı Makinesi alırken Nelere dikkat etmeli ?





Artan biz hızla , UV Dijital Inkjet Baskı makineleri kullanımı ve ihtiyacı sadece Açıkhava reklam

veya promosyon sektörleri değil aynı zaman bir çok endüstri kolunda da tercih edilmektedir.

Bunların başında Ahşap ve Cam gelmektedir.

Dijital isteğe göre farklı desenler bas olduğundan düşen talepte en iyi çözüm Dijital baskı olmaktadır.

UV Dijital baskı makinesi alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktaları şöyle sıralayabiliriz :


  1. Hangi amaç için alacağınız , hangi boya ve baskı kafası seçeceğinizi belirleyecektir , Promosyonel ve küçük bir işletme iseniz Epson Baskı Kafalı LED UV bir baskı makinesi işinizi görürken, Cam üzerine baskı yapan  bir işletme iseniz KYOCERA,KONICA, SEIKO ve RICOH baskı kafalı çözümler size doğru sonuçlar sunabilir.
  2. Dijital baskı ile ilgili önceden tecrübeniz var mı ? Yok mu ? Yok ise, bu ilk yatırımı aynı zamanda eğitim yatırımı olarak görünüz, ve uv dijital baskı makinesini bu  sektörde en çok satılan ve teknik servis ağı en hızlı olan firmalara bakarak alınız. Yani piyasada 1000 Adet makinesi olup , sadece 5-6 Teknik servisle hizmet vermeye çalışan firmalar sizin için doğru tercih değildir. Çünkü makineler arıza yapar, kendisinden veya kullanıcı hatasından ancak yapar.
  3. Alacağınız UV Dijital baskı makinesine fiyat odaklı yaklaşıyorsanız , her fiyat düşüklüğü Çin menşeili makinelerde özellikle mekanik aksam ve LED UV Lamba kalitesinde de düşüklük olacağını unutmayınız. 
  4. Alacağınız UV Dijital baskı makinesinde ithalatçı Size kendi LED UV Boyalarını zorunlu kılıyorsa , bu konuyu derinlemesine kendi işiniz çerçevesinde irdeleyin, İşinize uyabilir, belli bir zaman için uyabilir , veya Size bu prensip uymayabilir.
  5. UV Dijital baskı makinelerinin en büyük markalarını örneğin , EFI Vutek , Durst , Fuji Film gibi alırsanız tüm sorunlarınız ortadan kalkar mı ? bunu söylemek doğru olmaz, çünkü sizin uygulamanız ve pazarınızı siz biliyorsunuz ancak bugünkü Ekonomik bozukluk ve düşük kar marjında bu makinelerin Yatırım Geri dönüşümü çok uzun zaman alacaktır.(Yani 1.000.000 TL olan bir UV Dijital baskı makinesini 4-5 USD/m2 kar ile baskı yaparak kaç yılda geri ödeyeceğini hesaplamalısınız. Eğer biri size Piyasa işlerinde UV baskıda 15-25 USD brüt kar var diyorsa , Bu sayılara inanmayınız. Bu sayılar Özel Endüstriyel İşlerde ve Özel Pazarlarda mevcut ancak limitli sayıda'dır.)
  6. İlk yatırımı En Ucuza yapmak en az yatırım riski demektir, eğer dijital baskı'da tecrübeniz var ise, kesinlikle size uygun seçenek budur ...
Hiç bir firma, marka veya Şahıs adı paylaşarak sizlere UV Dijital baskı makinesi almanızı veya 

kesinlikle almamanızı önermeyi doğru bulmuyorum.

Ancak Türkiye'de üretilmeye başlayan,(ithalatçılar kızıp onlara Montajcı'da dese Türkiye'de üreten ) 

UV Dijital baskı makinesi markalarını incelemenizi tavsiye ederim , en azından ülkemizde üretiliyor , 

üretiminde Türkler çalışıyor , parçalarının bazıları kolay bulunabilir.(baskı kafası ve elektronik kartlar 

hariç)

Çünkü Sizin Gerçekleriniz , Sizin İhtiyaçlarınıza uygun tedarikçi farklı olacaktır , tek ricam sizlerden 

bu konuda birçok üretici ile görüşün. Gerçeklere ulaşmak zordur, Heves ve Hırsınıza yenilirseniz 

yanlış UV Dijital baskı makineyi veya yanlış Tedarikçilerden alır ve çok üzülürsünüz.


UV Dijital Baskı Makinesi alırken Nelere dikkat etmeli ? UV Dijital Baskı Makinesi alırken Nelere dikkat etmeli ? Reviewed by Safak Aydogan on Haziran 09, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.