Epson DX5 mi-Ricoh GEN E4 baskı kafası mı?

Epson DX5 mi-Ricoh GEN E4  baskı kafası mı?

Ricoh LOGO 

Epson DX5  hakkında o kadar çok yazı yazıyorum ki, inanamazsınız.Bunun sebebi ise, Epson DX5 kafalı dijital baskı makinelerin çok miktarda talep görmesi ancak azalan Epson DX5 kafalar ve artan fiyatları karşısında Çinli firmalar yeni arayışlara girmişler ve burada seçenekleri Ricoh GENE4 baskı kafası olmuş.Yani yakın gelecekte Ricoh baskı kafalarını daha fazla duyacağız.
Epson DX5 baskı kafası
Ricoh aslında eski Hitachi Koki baskı kafa firmasını alarak baskı kafa üretimine başladı ve İlk Ricoh Serileri olan Ricoh GEN E4 ve GEN E4L üretti.

Kafaların karşılaştırmasında Damla büyüklüğü olarak hala Epson daha küçük,Ricoh is 7pl baskı kafasına sahip. Epson DX5 bir kafada 1440 adet nozzle bulunurken,Ricoh'ta sadece 384 nozzle var. Ancak Epson kafa altı plastic bir yapıya sahipken,Ricoh kafa ise Metal bir yapıya sahip. Yani temizlemesi ve ömrü uzun olabilir.Boyası Ricoh'un daha uygun fiyata ve daha uzun ömürlü olabilir ancak Baskı Hızı ancak çok baskı kafası konulursa olur.
Ricoh GEN E4 Özellikler

Bunun Sonucunda,Epson DX5 daha kaliteli ve baskı makineleri Ricoh kafalı baskı makinelerinden daha ucuz olacaktır.

Ricoh baskı kafaları hakkında daha fazla yazılar yazacağım,bu sektörde yeni duyulan makine hakkında bilgi olacak.

Dijital baskı kafalarını tedarik etmek isterseniz, bu linkteki web sitesini sizlere tavsiye edebilirim.

Epson DX5 mi-Ricoh GEN E4 baskı kafası mı? Epson DX5 mi-Ricoh GEN E4  baskı kafası mı? Reviewed by Safak Aydogan on Mart 30, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.