Dijital baskı'da Mahalli Seçimler Heyecanı..


Mahalli idareler Seçimi
2014

Dijital baskı sektörümüz için en verimli dönemler Seçimlerin olduğu dönemlerdir.Bunların içinde de Mahalli İdareler Seçimleri ,Genel Seçimlerden daha verimli geçer. Çünkü Genel Seçimlerde Parti Merkezleri İşleri toplayıp , kendisine yakın kesimlerden olan dijital baskı firmalarına yaptırdığı için işler Genele yansımaz.
Mahalli idareler seçimi ise bütün genele yansır. Belediye başkan aday adayları,Muhtar aday adaylar, daha sonra adaylar filan ...

Bu sebeple Dijital baskı sektörümüz canlanacaktır. Mahalli İdareler Seçimlerine 1 yıl kalmış durumdadır,bu sebeple Herkesin şimdiden baskı makinelerini yenilemesi yada tamir ettirmesi yahut upgrade etmesini önermekteyiz.


Fespa Eurasia
Fuarı
Seçimlere iyi girersek iyi gidecektir, ve seçimlerden önce Ülkemizde Hem Fespa Eurasia hemde Sign Istanbul fuarları yapılacak.

Bu fuarları iyi takip etmek gerek derim...

Seçimlerde en doğru makineleri seçmek için bu linki, makinenizi upgrade edip yeni teknoloji geçirmeyi düşünürseniz bu linkteki siteyi ziyaret etmenizi öneririm.
Dijital baskı'da Mahalli Seçimler Heyecanı.. Dijital baskı'da Mahalli Seçimler Heyecanı.. Reviewed by Safak Aydogan on Mart 28, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.