Techink Mürekkep Kullananlara müjdeli Haberler..











 Techink mürekkep, geniş formalı makineler piyasasında kullanılan ve saygınlığa sahip ,Güney Afrikalı merkezli şu an da HP firmasına ait bir firma.




Techink firması kurucuları, aslında yıllarca önce Baskıcı bir firma imiş ,Creo Scitex firmasından o zaman aldıkları Idanit makine durmadan boya ve kafa kesince ,bu işe girip makinelerine boya üretmişler, ve makine öyle iyi çalımış ki Creo Scitex firmasına boya satmaya başlamışlar ve bugünlere gelmişler.


Özellikle ürünlerini üretim teknikleri bakımında çok büyük bir yeniliğe sahip ve hak ediyor.


Şu anda Techink mürekkepleri Techink Gold(eski platiinum)HS ağırlıklı Mat Kağıtçılık ve Metrik mümessillik tarafından satılmakta.

Tabi GELELİM MÜJDEYE!!!


BUNLARDAN BİRİNCİ TECHINK FİRMASININ SAHİBİ VE ANA EKİBİNİN KURDUĞU : Firma Güney Afrika merkezli ve aynı teknikle mürekkep üretiyor,şu anda Dünyda aynı Techink bayi ekibini kullanırken,Türkiyede birden fazla firma tarafından getirilebiliyor.





Stetjet Mürekkepleride 2010 ikinci yarısı yaptığı yatırım ve Lab . yenilemesi ile Techink ve Nutec mürekkeplerinin üretim tekniğine geçti.
 Ve tahmin edersiniz ki TI adıyla Techink Platinum içeriğinde G.Afrika pigmentli ürünlerini çıkardı.
Ürünler İthallerinden %20 daha ucuz hem daha da renk olarak canlı..
Denemenizi  tavsiye eder ve memnuniyetinizi şimdiden hissedebileceğinizi belirtiriz.

STETJET TI SERISI

Dünyada ki savaş devam ediyor.....

Artık Tek bir oyuncuya bağımlı değilsiniz.







Techink Mürekkep Kullananlara müjdeli Haberler.. Techink Mürekkep   Kullananlara  müjdeli Haberler.. Reviewed by Safak Aydogan on Ekim 03, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.