Dijital baskı Makinelerin'de Neden Çipli Boya sistemleri bulunur ?


Dijital baskı makinelerinde Çip sistemleri



Dijital baskı makineleri üreticileri , ürettikleri makinelerin satış fiyatlarındaki ve karlılıklarındaki

azalma ve firma hedef ve misyonları çerçevesinde  , dijital baskı makinelerini bazı şartlarda üretirler.



  • Çinliler , en ucuza en çok Dijital baskı makinesi satarak, maliyet ve kar düşürerek , bir hedef yapmakta , boya sistemlerini açık ve serbest bırakmakta , ana hedefleri dijital baskı makinelerini ucuza satmak , yanında yedek parça ve dijital baskı kafaları satmaktır.
  • G.Koreliler , daha kaliteli ve daha az dijital baskı makineleri satarken, ana hedefleri daha pahalı dijital baskı makineleri satmaktır ve DGEN hariç birçoğu Açık boya sistemleri önermektedir.
  • Amerikalı , Japon , Avusturya ve İngiliz dijital baskı makineleri üreticisi Dünya devi firmalar ise, dijital baskı makinelerini yüksek kalite ve hata oranı en düşük üretirken, cirolarını aynı zamanda devam edilebilir Boya sistemleri için Çipli sistemler yaparken hem gelirlerini hemde baskı makinesi kalitesini devamlı. bir seviyede tutmaya çalışırken, özellikle Amerika Birleşik Devlerleri ,Avrupa Birliği , Japonya , Avusturalya, G.Afrika gibi ülkelerde ağırlıkla tercih edilirken bu ülkeleri Balkanlar, Rusya ,ve diğer ülkeler daha az olarak takip etmektedir.

Çipli Boya Sistemleri Kullanan bazı Dünya Devi Inkjet Dijital baskı Üreticileri aşağıdaki gibidir :

  1. Durst  (Avusturya)
  2. Efi Vutek (A.B.D)
  3. Roland (Japonya)
  4. Mutoh (Japonya)
  5. Mimaki (Japonya)
  6. Epson (Japonya)
  7. Jetrix (G.Kore)

Çipli Sistemlere çözümler sunan bir çok Dijital baskı boya üreticileri mevcuttur , bunlar ise :

Dijital baskı Makinelerin'de Neden Çipli Boya sistemleri bulunur ? Dijital baskı Makinelerin'de Neden Çipli Boya sistemleri bulunur ? Reviewed by Safak Aydogan on Kasım 12, 2019 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.