Kim'den Dijital Baskı Makinesi almayı tercih ediyoruz ?

Tüketici Davranışları

Tüketicilerin satın alma davranışları ülkemiz ile dünya 'da  dünyanın doğusu ile batısı arasında farklıdır.






Dünyanın Batısı yani gelişmiş olan ülkeler 'de, genellikle Tanınmış ve Bilinen markalar tercih

edilirken , dünyanın doğusunda Güven ve Fiyat  ağırlıklı bir tercih ve karar mekanizması vardır.

Dijital baskı makinesini Türkiye'de kimler'den almayı tercih ediyoruz ?



  1. Eğer Ödeme gücü az ama Kişisel Güvenilir Kredibilitesi yüksek ise, kendisini iyi tanıyan malzemeci desteği ile makine satıcısı arar, burada Türkiye'de en iyi ve güvenilir ama ödeme gücü az olan Türk insanına vadeli ,Senetle ilk dijital baskı makinelerini satarak destek veren ÖZAK Dış Ticaret Sahibi, değerli büyüğüm Nejat Öztan ağabeydir.
  2. Eğer Ödeme gücü biraz var ,ancak insanlara güvenme va sağlamcı ise , O zaman ülkede en çok kurulmuş baskı makineleri ve müşteri memnuniyetine bakar, Burada Kesici ve Bas-kes alacaksa ROLAND markası, Sublimine Tekstil baskı makinesi alacaksa Mimaki-Mutoh, Solvent Baskı makinesi alacaksa Optimum Digital(Maxima) , Bayrak baskı makinesinde ülkemizde Pass Dijital(Human) ve Optimum Digital ön plana çıkacaktır. UV Baskı makinelerinde halen bu kadar öne çıkan bir marka yoktur.
  3. Eğer Ödeme gücü yüksek ise, Firma önce Büyük markaya ,en hızlı ve orta ve küçük rakiplerinin yatırım hemen yapamayacağı yeni teknolojilere yatırım yapmayı seçer. Burada Açık hava reklam'da  öne çıkan markalar , HP, Efi Vutek, Durst, ; Dijital Tekstil'de öne çıkan markalar MS, Reggiani gibi markalar öne çıkacaktır.

Bu alışkanlıklar geneli yansıtmaktadır.



Kim'den Dijital Baskı Makinesi almayı tercih ediyoruz ? Kim'den Dijital Baskı Makinesi almayı tercih ediyoruz ? Reviewed by Safak Aydogan on Ekim 31, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.