Dijital baski'da her iki işi birden başarı ile yapanlar..

İstanbul reklam
FOLPA
Sayar reklam
İsg reklam
SDS
Her iki işi birden iyi yapmak ve bunu başarı ile yıllarca sürdürebilmek çok zordur. Hem de bu Türkiye'nin yıllardır reklam malzeme tedarikçisi , hem de baskı makine ithalatçı olmak çok zordur.Bunu Türkiye çapında başarı ile yıllardır yapan 5 firma var yalnızca.

Bunlar:

1- İstanbul reklam :Bu zor işi başarı ile yapan Kurucusu büyüğüm Şaban beylerin şu sıralar çocukları ,Onur ve Hülya Beyler ile başarı ile hem malzeme tedarikciligini. (Igneden ipliğe ne varsa tedarik ediyorlar) ve yıllardır. Baskı makinesi,lazer ve router ithal ve satışını yapıyorlar. Bu işi başarı ile ilk yapan sürdüren firma zor bir organizasyon yürütüyor.

2- Sayar Reklam: Konya merkezli ve köklü bir firma olan Sayar Grup firmalarindandir.Kurucu buyugum Halil ibrahim Sayar beyefendi tarafından kurulan firma, Su anda Hüseyin Oğuz beyin liderliğinde ve oğulları Ali ve Halil ibrahim yoğun emekleri ile birçok ilde sayar şubeleri ile hem reklam malzemeleri tedariki hemde Roland makinelerin ana dagiticisidir.


3-Folpa: Bursa merkezli ve çok sevdiğim. Büyüğüm. SEYFETTİN IŞIĞIBOL tarafından 90li yıllarda kurulan firma ,halen hem reklam malzemeleri tedariki hemde mutoh distribütörlüğünü başarı ile sürdürmektedir.

4- SDS Reklam : İstanbul merkezli ve Türkiye en büyük malzeme tedarikçisi olan firma , Tufan bey  ve Cem beyin önderliğinde büyük bir.organizasyon yönetiyorlar.  Aynı zamanda Mimaki marka makinelerinde dağıtımı ve satışını kendilerine ait SDS ofisleri.ile Tüm Türkiye'de yürütüyorlar.

5-İSG reklam: İzmir merkezli firma değerli büyüklerim merhum.Huseyin ve Değerli büyüğüm. Karahan Sanater tarafından  kurulmuş ve ikinci nesil olan Sinan ve İlhan Sanater tarafından yönetilmektedir.  Firma ana hatları ile Ege ve Akdeniz bölgesine  reklam malzemesi ve kendi ürettikleri Troy markası ile hem baskı makinesi ve router uretip satmaktadir.

Bu zorlu yolculukları büyük bir cesaretle taşıyan bu firma yönetici ve kurucularına bu piyasadaki herkes adına ,kattıkları değer için  büyük bir teşekkür ediyorum.

Dijital baski'da her iki işi birden başarı ile yapanlar.. Dijital baski'da her iki işi birden başarı ile yapanlar.. Reviewed by Safak Aydogan on Ocak 01, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.