Konica baskı kafası için Solvent boyalar..

Türkiye'de şu sıralar moda olan Epson DX5 baskı kafalarından önce, nerede ise Her firma bir adet 14pl veya 35pl veya 42pl Konica kafalı bir baskı makinesi almış idi.

Türkiye'de Hali Hazırda satılmakta olan 3 grup Konica Boya grubu vardır:

1-Çinden Gelen Birçok isimle size ulaşan Boyalar: Bunlar kaliteleri düşük , kafa kesen ,makinenizi aldığınız firmalardan TOYO muadili diye satılan ürünlerdir. Piyasa Fiyatları 20-45 USD arası değişir.En önemli özelliği Kokusunun ağır olması, ve Dış Mekanda solmasıdır.

2-Güney Afrika'dan Gelen Boyalar: Başta Techink ve Nutec firmalarının  boyalarıdır. Bu boyalar Çin boyalaırdan daha kalitelidir ,özellikle canlı renkler ve çok daha az kafa kesmesi yapar.Boyaları Türkiye'ye Getiren Metrik Mümessillik şu anda Birçok İthalatçıya ürünü veriyor...Kutularından anlarsınız.Son Kullanıcı fiyatı 25-35 USD /lt satılmaktadır.

3.Optimum PerfectJet ve Stetjet UNI-K ürünleri: Piyasanın en iyi iki Konica mürekkebidir. Optimum firmasının PerfectJet markalı  olarak ithal edip -markalaştırdığı boya, renk şiddeti ve  yayılması çok iyi,kafa kesmesi ise nerdeyse hiç olmayan boyasının özellikle kendi Makineleri MAXIMA kullanmaktadır.Piyasa Fiyatı 30-60 USD arası değişmektedir. Alan müşteriler memnuniyeti yüksektir.
Türkiye'de 7 Senedir Nac Grup tarafından Üretilen Stetjet'in 2 senedir piyasaya sürdüğü,Kokusuz  UNI-K serisi, HEm renk siddeti, hem oksijenli mürekkep özelliği ile kafa kesmeme özelliğine sahiptir. Piyasa Fiyatı 25-40 USD arası değişmektedir.Müşterileri ve bayiiler ve distribütörleri tarafından memnuniyeti yüksektir.


Hangi boyayı aldığınız önemlidir....?


Konica baskı kafası için Solvent boyalar.. Konica baskı kafası için Solvent boyalar.. Reviewed by Safak Aydogan on Ocak 02, 2013 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.