Sign Fuarında Yapmamanız Gereken şeyler?

Fuarın başlamasında şunun şurasında 6 gün gibi kısa bir süre kaldı.

Ziyaretçilerimizi  Fuardan hem fayda hem de zevk alabilirmeleri için yapmamaları gerekenleri sıralamak istedim .

1.Fuara Sadece Cumartesi günü gitmeyin ,Çünkü herkes Cumartesi günü geliyor,kalabalıktan görüşmek istediğiniz Firmalarla yeterince göreşemezsiniz ,faydanız az olur. 

2.Cumartesi günü gelip ,makine almaya karar verecekseniz tavsiye etmem, fuar katılımcılarının en yoğun satış yaptığı gündür bu sebeple Pazarlık gücünüz azalır. Fuarın İlk günü olan Perşembe bu konuda daha şanslısınız.

3.Fuar'da bir Hole takılıp kalmayın, İlk önce hızlıca bütün holleri gezin, ilginizi çeken ,uğramak istediklerinizi Fuar kataloğundan işaretleyin.

4.Çok güvendiğiniz Firmalarla birlikte Ürün-Makine-Malzeme Pazarlığına birlikte gitmeniz alımınız için avantaj sağlayacak diye düşünmeyin, Sizin söz hakkınızı sınırlayacaktır.

5.Fuara Pazar günü öğleden sonra Gelmeyin,Bütün katılımcılar'da yorgun ve fuar sonu ilgisizliği yüksektir, beklediğinizi bulamazsınız.

6.Fuar'da Çok ilgilendiğiniz Firma Standlarında  Saatlerce beklemeyin, Randevu alın, o saatte görüşmeye gelin,Katılımcı firma size daha fazla özen gösterecektir.

7.Fuar'da Başkalarına hava yapmak için sakın Makine pazarlığına oturmayın, pazarlığı yapıp makineyi almaz ancak isminizi o Firmada Satıldı listesinde yazdırırsanız, Diğer Katılımcı firmaların dikkatini çeker, daha sonrası için Hakkınızda Olumsuz görüşler artar.

8.Fuar'da size herşeyi Vaat eden firmaları iyi dinleyin, Rakipleri ile karşılaştırın.
Sign Fuarında Yapmamanız Gereken şeyler? Sign Fuarında   Yapmamanız Gereken şeyler? Reviewed by Safak Aydogan on Kasım 30, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.