Eger Dijital baski makineniz size yeterince para kazandirmiyorsa...

Acikhava reklam ve dijital baski sektorunde faaliyet gosteriyorsaniz ve son 1-2 senedir artik dijital baski isinden gercekten kazanc saglayamadiginizi dusunuyorsaniz , bilesinizki Tek degilsiniz.



Butun firmalar aynen dertden cekiyorlar.

Dijital baski isine , diger islerinize destek olsun ve tumu icindeki payi 25% gibi olanlar icin , bu serzenis az olabilir, cunku reklam imalati, display ,yonlendirme yapiyorlardir.

Ancak isi sadece Dijital baski olan, bastiklarini veren ve bu isle ciddi oara gunumuzde para ve kar yapmak cidden zor.

Cunku Dijital baski sektorundeki firma sayisi, İs veren firma basina dijital baski firma sayisi, dijital baski makinesi sayisi inanilmaz artmis durumda

.

Tabii ki Talepten fazla Arzin oldugu durumlar'da oldugu gibi , Bu da fiyatla dusme baskisinda , kazanclar ciddi azalma durumunda.

Gorunen o ki artik bu tun dijital baski firmalari , her turlu gider kalemlerini ciddi kismak durumunda, yeni yatirimlarini her yil yerine 2-3 senede bir yapmak durumunda, gerekirse eski dijital baski makinelerini teknolojilerini yenileyerek , yeni dijital baski makinesi alarak yapacagi borc yuku yerine cok daha azina borclanmalilar.

Her turlu isi kendileri yapmak yerine diger firmalar ile paslasmali.

Malzeme ve boya tedarikinde cok dikkatli olmaliyiz.

Ornegin, 40-50 usd litresine solvent boya parasi veren bir dijital baski firmasi ile 20-25 usd litresine odeyen dijital baski firmasinin rekabeti sizce ayni olabilir mi ? burada boya kalitesinden bahsetmiyorum, iyi ararsaniz, iyi fiyata cok ii boya bulunur.
Eger Dijital baski makineniz size yeterince para kazandirmiyorsa... Eger Dijital baski makineniz size yeterince para kazandirmiyorsa... Reviewed by Safak Aydogan on Eylül 16, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.