Dijital baski makinenizden daha fazla kar elde etmenin yollari -2-

 
Kazanmak yok mu şu kazanmak insanı en tepeye çıkarır yahu. Nasıl mutlu eder değil mi? Sanki olmuşuz KRAL!!!! 
Kazanmak hep kazanmak mı gerekir,bilinmez ama Ticari anlamda ayakta kalmak için Kazanmazsan yaşayamazsın,var olamazsın....
İlk yazımda belirttiğim gibi Dijital baskı makinesinden daha fazla kar elde etmenin bir çok yolları var , bunlardan bir diğeri de yaptığınız işlerden FARKLILAŞARAK-ODAKLANMAK!
Ne demek Bu ?




Herkeste aynı makine var, aynı malzeme var ve sonuçta Fiyat rekabetinin en acımasızca olduğumuzu belirtmiştim bir önceki yazıda, Fark yaratmalıyız demiştim ..


Mesela Eğer Her işi yapacam değil de, Bölgenizde ve cevrenize uygun  ,talep yaratacak fark yaratacak işler yaparsanız Kazanan siz olursunuz....

Çözümler verelim:

1-Bulunduğunuz bolgede Buyuk baskıcılar çok herkes fiyatı kırmış, o zaman en mantıklı iş ,elinizde onlarla rekabet edecek makineniz varsa, İlk önce Fiyatları onların %20 altında  tutun,  Makinenizi doldurun, tahsilatıı garanti işleri yapın sadece... Aynı anda Mimaki/Roland gibi Baskes veya UV baskı makinesi alarak Butik işlere kimsenin girmediği ve zahmetle işlere girin. 1 yıl sonunda Sürüm işi size Nakit para getirecek ama ticari kazanç ve kar Doğru pazarlama ile Butik işlerden gelecektir.


2-Bulunduğunuz çevrede Baskıcılar var ama En büyük siz olmak istiyorsunuz, ve kimse ile de işl paslaşmak istemiyorsanız, Tavsiyem En iyi ve en hızlı makinelerden Birini alın, Eurotech Turbo,Durst, INNO olabilir.... Para ne kadar büyük yatırısanız, Ping Pong topu gibi aynı miktarda para size ,İyi pazarlama ile ve müşteri hizmetinizin kalitesine bağlı olacak bir zamanda geri döner.


3-Rekabet etmek istemiyorsunuz, Çok baskı yapmak istemiyor ama Kar elde etmek istiyorsanız, Size çözümüm Şirketinizi çok küçültün. Makinenizi Kapatın ve çalıştırmayın,Maliyet getirecek herşeyden kaçının, Baskı yapmayın, Baksı yaptırın  ve Satın !! İsteğinize Ulaşırsınız...!!! 

Artık Rekabetsiz bir dünya yok!!!!

Kaybetmemek için Ahlaklı bir bicimde Kazanmanın Yolları mevcut!



Bütün Okurlarımın Ramazan Ayları Mübarek olsun!!!


Dijital baski makinenizden daha fazla kar elde etmenin yollari -2- Dijital baski makinenizden daha fazla kar elde etmenin yollari -2- Reviewed by Safak Aydogan on Temmuz 19, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.