Epson DX5 ve DX7 Kafalı Baskı Makinesi Alırken Dikkat Edilecekler..

Bir önceki Epson DX5 ve DX7 kafalı printer blog yazımın ciddi ilgisinden ve gelen talepten dolayı,bu makineleri alacak dostların nelere dikkate alması gerektiğini burada belirtmem gerekecek ..


Önemli hususlar:


1. Tek kafamı - yoksa hızlı olsun diye Çift kafamı DX5 alacaksınız. Şu an hala Tek kafa DX5 makineler kalite olarak çok iyi Mimaki ve Roland ile yarışır ancak çift kafada hiz ve encoder ateşleme probleminden bazı kalite problemleri yaşanmakta..Makine almadan hızlı baskı yaptırın ..



2.Alacağınız makinenin Mürekkep tankları nerde ,arkadan beslememi yoksa Roland ve mimaki gibi yer çekimi ile yukardan mı aşağı geliyor..Her ikisininden birbirinden farklı tehlikeleri var. Ama tavsiyem yukardan aşağı kendi gelen sistem böylece sistemde hava oluşamıyor..Epson kafalar hava oluşmasını pek sevmez nozzleda ciddi problem yapıyor.

3.Alacağınız Makine DX-7 kafalı ise dikkat edeceğiniz noktaların önemli kısmı ise Damperların mürekkebi rahat geçirmesidir.


4.Alacağınız makinenin kafa temizleme kısmında kafayı ne kadar iyi çektiğine dikkat edin.her temizlemede mürekkep nasıl kalıyor..
5.Mürekkep mümkünse Çinden gelen orjinali değil, Triangle firmasından, Nazdar firmasından, Jetbestden ,Stetjet Eco serisinden ,yada Bordeoux mürekkeplerini tercih edin makinenizin canlandığını hissedin.









ÖNEMLİ NOT:

PİYASADAN DUYDUĞUMA GÖRE TALEP HEP TEK KAFALI MAKİNELERE İMİŞ VE MUTLU KULLANICI SAYISI DAHA FAZLA.

MAKİNELERE 16.000 USDDEN FAZLA VERMEYİN DERİM....
Epson DX5 ve DX7 Kafalı Baskı Makinesi Alırken Dikkat Edilecekler.. Epson DX5 ve DX7 Kafalı Baskı Makinesi Alırken Dikkat Edilecekler.. Reviewed by Safak Aydogan on Ekim 13, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.