Dijital Baskı ile ilgili Son Trend konuları, Fespa Eurasia dedikoduları...

Blogları her zaman gerçek konulardan yazıyorum

ancak Fespa Eurasia fuarı geçen hafta yapıldı ve

birçok ürünsel, firmasal ve ticaret ile ilgili

dedikodu sardı etrafı.  Bende bu sefer dedikodu

yazayım dedim..

Dedikodu ismi üzerinde %100 Gerçek olmayan

çoğunlukla doğruluk payı az yalanlar demektir.

İşte size Bazı Fespa Eurasia Dedikoduları : ( kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum)

  • Jetbest Boya üreticisi firması 7-8 boya satıcı firma ile çalışmakta ancak 2017 itibari ile bunu 1 master distributor çevirip, herkesi ona bağlayacakmış. ( Tayvanlı firma bunu yapamaz bence)
  • Sublimasyon boya üretimi yapmak için birçok firma üretime başlamış , fuarda CANAPA standında olan boyalar gibi boyalar vardı. Ancak Gerçek Halen Setaş Kimya dışında bu işe ciddi para ve zaman yatırmış firma yok. Sadece 1 firma bu yerli boyayı ticari açıdan pazara satıyor. (Bu ihtimal yüksek inaniyorum)
  • Roland firması VG serisi makinelerin Türkiye satışından memnun değilmiş, daha yüksek rakamlar bekliyorlarmış ,bu kesin doğrudur ancak Bu ortamda Distributorler ne yapsın..?
  • Bordeaux ,meşhur Israil boya firması ,finansal sıkıntı içinde imiş, ortak arıyormuş batmamak için bu sebeple pazara ürün veremiyormuş, Türkiye satıcıları Bordeaux satmayı bırakmış Jetbest ve başka ürünlere dönmüş.(Bu haber kontrol ettim , doğru bilgi..)
  • Türkiye Kyocera Kafalı Tekstil makinesi üreten Bursalı firma , boya üretimine girmiş, buda doğru bir haber, ama yolun başında...
  • Fespa Eurasia fuarı Açıkhava reklam sektörü açısından geçmiş yıla göre sönük geçmiş, Fespa firması -ARED konuyla ilgili temkinli imiş. (Bu konuda hiçbir fikrim yok..)
  • 2017 senesinde Birçok Reklam malzeme tedarikçisi vadeleri kısmaya başlayacakmış.
  • TAÇ reklam firması Hem İzmir hem Adanada iki tedarikçiyi bünyesine katmış.(Doğru bilgi..)
  • Sadece Dijital Inkjet Tekstil mürekkepleri üreten bir firma kuruluyormuş , (J-teck,Kiaan....gibi) 
Bana gelen dedikodulardan en elle tutulanları bunlar...


Dijital Baskı ile ilgili Son Trend konuları, Fespa Eurasia dedikoduları... Dijital Baskı ile ilgili Son Trend konuları, Fespa Eurasia dedikoduları... Reviewed by Safak Aydogan on Aralık 17, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.