Eski Dijital baskı makinelerinizi Yeni Teknoloji ile değiştirememek...

Eskiyi Getir.

Açık hava reklam ve Dijital baskı ve Kopyalama Merkezlerinde yaşanan bir problemde Demirbaşımız olan Dijital baskı makinelerimizin eskiyen teknolojilerinin değerlendirmesinde yaşanmaktadır.  


Bilindiği üzere Demirbaşlara , T.C Tek Düzen Muhasebe sisteminde Amortisman'dan 4 sene'de eşit parçada düşülmektedir,.

4 Sene geçmiş Eski Teknolojilere sahip Dijital baskı makinesi sahipleri ,örneğin Xaar kafalı makineleri veya Seiko kafalı makineleri değiştirmek isterken bunları en iyi şekilde değerlendirmek isterler. Yani hep çok kazanmak bizlerin yapısında var.

Bu makineleri alıp ,Sizlere yeni Teknolojiler satabilecek firmaların elleride bağlı ,çünkü bu eski teknolojileri satın alabilecek firma sayısı çok azdır. Sizlerde çok yüksek fiyatlar isteyince ,bu işler gerçekleşmemektedir.

Yani eski teknolojileri yeni Teknoloji makineleri ile ingilizce tabiri ile "Trade-up"- " Eski Teknolojiyi Getir  Yenisini Götür" yapılması için Sizlerin Eski teknolojiden beklentilerinizi düşük tutmanız gerekmektedir.

Bizim Toplumumuzu değerlendiren Sosyologlar , şöyle bir tabir kullanmaktadırlar:

" Türk Toplumu konu ne olursa olsun Kaybetmeyi sevmez, Tavla'da veya Futbol'da dahi beraberliği Kaybetme ile bir tutar , Bu sebeple Birçok konuda Mutsuz ama Kazandığı zaferlerle gururlu, Dünya Tarihinin En büyük Zaferlerinde büyük payı olan bir toplumdur."


Eski Dijital baskı makinelerinizi Yeni Teknoloji ile değiştirememek... Eski Dijital baskı makinelerinizi Yeni Teknoloji  ile değiştirememek... Reviewed by Safak Aydogan on Ağustos 07, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.