ARED'in önemi...

Bir esnaf veya sektör birliklerinin başarılı olması için tüm birlik temsilcilerinin topyekün hareket etmesi gerekir.

Kişisel çıkar veya ticareti kümülatif düşünüp hareket etmek lazımdır.

ARED yani Açıkhava Reklamcılar Derneği işte bu amaçla kurulmuş yıllardır belli başlı insanların emekleri ile yürümektedir.

Bir sektörel birliğin gücünü devlete veya diğer kuruluşlara hissetirilmesi ancak Sektörel birlik ve sektörün yarattığı değerle sürdürülebilir hale gelmektedir.

Ne kadar ARED'in bir fuara ortak olmasına kişisel olarak karşı çıksamda, ARED gibi sektörel birliğin başka türlü güçlü bir yapısının oluşması mümkün durmamaktadır. Bu bakımdan bakınca'da ARED yöneticilerini ,başta Geçen Dönem başkanı Birol Fedai ağabeyi önderliğinde kutluyorum.

ARED'in başarısı sadece 1-2 dönem değil ,sürdürülebilir olması gereklidir işte bu yüzden T.C Devleti tarafından Reklam sektörü içinde küçük bir parça olarak görülen pazarımızın daha fazla değer yaratması ve tek vücut olabilmesi çok önemlidir.

Kendi görev ve sorumluluklarımın artması sebebi ile ARED'te aktif görevleri yapamayacak olsamda, bunun arkasında kendilerine özellikle GENÇ ARED çerçevesinde MERT ÇİÇEK başkana yapabileceğim desteği sunacağım. Bu'da benim yapabileceklerim.Ancak herkes bir şeyler aynı anda yaparsa sonuca varılır.Kurtuluş Savaşı'da böyle kazanılmamış mıdır?

Değer yaratan,sadece Fiyat indirimleri ile ticaret yapmayan bir sektör olma hayallerimle birlikte...

Güçlü olmak için bir bütün olmak gerek...
ARED'in önemi... ARED'in önemi... Reviewed by Safak Aydogan on Şubat 06, 2014 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.