Techink Mürekkepleri solvent boya üretimi durdurmuş..



Sign Fuarı herşeyi ile farklı bir fuardır.


Bu sene standımıza Müşterilerimiz yanında rakiplerimizde büyük bir saygıyla ziyaret ettiler.

Fuarın 3.günü , Techink firmasının ilk kurucularından Paul Geldenhuys  ve Neil Green bizi ziyaret ettiler.Firma Techink'in HP ait olması sonrası,Nutec adıyla 

G.Afirka'da firma kurmuş yeniden boya üretmekte ve Türkiye satılmakta..

Kendileri ile 15-20 dakikalık hoş bir sohbet ettik. Stetjet olarak Türkiye'de boya üretsek ve rakip olsak da karşılıklı saygı çerçevesinde birçok konu konuşuldu.

Bunların En ilgici HP ait olan Techink firmasının artık Solvent boya üretmeyi durdurmuş sadece Stoktan malları temizlemek amacı ile satıyor dediler.Önceleri inanmadım fuar sonunda bende araştırdım.
Gördüm ki HP firması ,kendi amaçları doğrultusunda Techink firmasını Latex ve UV boya üretimine yönlendiriyormuş.

Şu an Türkiye gelen ve gelmiş olan Solvent boyalar Techink boyasının Deposundaki son devamı olmayan ürünler.

Kalitesi ile herzaman taktir alan Techink'in solvent boya  piyasalarından çıkacak olması Kullanıcılarda üzüntü yaratsa da ,Piyasanın diğer aktörleri için çarpıcıdır.

Stetjet olarak TI serisi boyalarımızı bu vesile ile Techink grubu ürünlerinin muadili olarak önerirken ayrıca SK4 ürün grubunun ve kokusuz tek temizleme ile 24 saat nonstop baskı yapan Active grubununda dikkati çekeceğini beklemekte ve 7 senelik tecrübemizle , Artık Türkiye'de 10 dijital baskıcıdan 2 sinin Stetjet kullandığını anketlerle kanıtlanmıştır.

Sizi de bekliyoruz.

Techink Mürekkepleri solvent boya üretimi durdurmuş.. Techink Mürekkepleri  solvent boya üretimi durdurmuş.. Reviewed by Safak Aydogan on Aralık 12, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.