Sign Fuarında Sizi Kızdırabilecek Unsurlar...

Dijital baskı ve Açık hava reklam sektörünün en önemli fuarı  Sign Istanbul 4 gün sonra başlıyor.

Fuara  Ziyaretçi olarak katılacaklara bir kaç uyarım olacak.

Fuarda Ziyaretçileri kızdırabilecek bazı unsurlar olmakta ve yine olabilir:

FUAR DAVETİYESİ
1-Fuar'da En büyük dert dolaşmaktan yorulup,dinlenecek yer bulunamaması,CAFE dolu,Standlar dolu, Özel bir oturma alanı bulamayabiliyorsunuz, ayaklarınız inanılmaz arıyabiliyor. Tavsiyem mümkünse Spor ayakkabı veya altı düz ayakkabı giyiniz. Bol bol Su tüketinizi, sizi rahatlatacaktır.

2-Standları gezerken yollara açılan baskılara takılıp düşme tehlikesi atlatabilirsiniz...

3-Başka standtan sizi aklınızı çelmeye gelen ilginç ama sinir bozucu teklifler gelebilir

4-En büyük rakibinizle aynı standda karşılaşmak ta pek hoş bir durum değildir.

5-Malzeme aldığınız,makine aldığınız firmadan sizinle özel ilgilenmesini beklersiniz, bazı firmalar bunu yaparken bazıları sizine ilgilenmeyebilir, buda insanı üzercek bir durumdur.

6-Fuar alanı olan Tüyap'ın İstanbul En batısında Taksime 45 Km uzakta olması ,inanılmaz Trafik olması sizleri yorabilir.Bu duruma karşı Perşembe ve Cuma günleri en güzel ziyaret günleridir.

7-Fuar girişinde özellikle Cumartesi-Pazar günleri oluşan izdiham ve sıra sizin sinirinizi bozabilir. Bu sebeple Saat 10 veya öğle arası olan 12-13:00 arası fuara giriş yapınız.



Herşeyden önce Fuarda alabileceğiniz bilgi ve numuneler çok önemlidir, sizi kızdıracak ve üzecek olaylara geçici olarak bakınız...


Sign Fuarında Sizi Kızdırabilecek Unsurlar... Sign Fuarında Sizi Kızdırabilecek Unsurlar... Reviewed by Safak Aydogan on Aralık 02, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.