Kopyalama merkezleri(copy center) solvent baski ..



Kopyalama Merkezleri veya Copy Center firmaları parça başına plan kopya- ve her türlü baskı hizmetleri vermektedirler.


KOPYALAMA MAKİNELERİ
Baskı firmalarının aksine Kopyalama Merkezleri kalite ve hizmetin parça başına fiyatı daha subjektif noktalara sahiptir.

Kopyalama Merkezleri en büyük başarısı Son Kullanıcı olarak tabir edilen Halk'a direkt hizmet vermeleri ve Nakit ödeme alabilmeleridir.


REKABET
Kopyalama makineleri ithalatçı ve mümessilleride ,dijital baskı hizmeti için kopyalama merkezlerini aletleri kiralıyorlar ve print per click yani bastığın kadar öde prensibi ile aylık yada haftalık tahsilatlar yapıyorlar.

Hizmet ve servis ana firmaya ait.

Dijital baskı konusunda da Kopyalama Merkezleri En dertsiz ve kolay kullanımı olan makineleri, kokusuz ve ekolojik ürünleri tercih ederler.

Bu bakımdan Kopyalama merkezlerinde :

1-Hp printerlar(Su bazlı ve Latex)

2-Canon printerler(Su bazlı)

3-Roland bas-kes printerlar(Eco solvent)

görmek çok mümkündür.

Artan Talep karşısında Solvent ve Ecosolvent baskı makinelerini de Kopyalama Merkezlerinde görme arttı ve artmaya devam ediyor.

Bu bakımdan Kopyalama Merkezleri Özellikle Kokusuz Eco Ürünleri kullanabilen Baskı makinelerini tercih ederler.


STETJET MÜREKKEPLERİ
Stetjet Mürekkeplerinin Oxy-Solvent mürekkepleri bu bakımdan Kopyalama merkezlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılar. Birçok  Kopyalama Merkezleri UNI ürün grubu ile hem solvent mürekkep kullanıyor hem kokusuz ve zararsız ortamda çalışmanın zevkine ulaşıyor.

Kopyalama merkezleri(copy center) solvent baski .. Kopyalama merkezleri(copy center)  solvent baski .. Reviewed by Safak Aydogan on Ağustos 23, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.