Dijital baskı'da Satıcıyı Suçlamak En Kolayı...

SATICI SATMAK ZORUNDADIR.

Dünya ekonomisi 2008 senesinde yaşadığı buhranı tam atlamamış durumda , Bu buhranın etkisi Dünyadaki Arzı(yani üretimi) Dünyadaki Talebin çok üstünde kalmasına bununda haliyle Satıcıların işlerini zorlaştırmasına yol açtı.
Açık hava reklam pazarındaki satıcı firmalar, bu fazla arz düşük talebi aşmak için ölümüne rekabete girdi,son kullanıcı kazançlı çıktı.

Ancak unutmamak gerek, Satıcının görevi ürününün en yüksek katma değerle Alıcıya satmaktır.

Bunu unutmamalıyız.

İstanbul merkezli büyük firmalar da pek olmasada ,Anadolu'daki Reklamcılar özellikle İstanbul'dan gelen veya şehirde yerleşik firmaların , AL KULLANDIKÇA ÖDERSİN YADA BİZDE AÇIK HESABIN VAR DESTEKLERİZ diye konuşup 3 aylık ihtiyacını bir kerede sattıktan 45 gün sonra yakamıza yapışıyorlar ödeme diye bastırmalarından  şikayet ediyorlar.

Dostlar , Satıcı Arkadaşlar ve firmaların üzerindeki baskıları ve sıkıntıları bilmeden bunları söylememek gerekir, Satıcı firmalar artan giderleri ve ödemelerini ancak devamlı fatura keserek karşılamaya çalışıyorlar. Çok zor bir iş başarıyorlar..

Toplu mal satmaları ise, Başka satıcının size mal satmasını engelleyerek 1-0 öne geçme amacıda içerir.

Ama Unutmayın, Hiçbir Satıcı Siz Malı İstemiyorum Getirme dediğiniz de malı size getirmez... Getiriyor ve Siz alıyorsanız Suç Kimde ?

Bu şikayetlerinzde Satıcıyı Suçlamak En Kolayı ancak Sizlerde bu konularda dikkatli olmalısınız.

SATICI SATMAK - ALICIDA EN UCUZA ALMAK DURUMUNDA...

HEPİNİZE KOLAY GELSİN..
Dijital baskı'da Satıcıyı Suçlamak En Kolayı... Dijital baskı'da Satıcıyı Suçlamak En Kolayı... Reviewed by Safak Aydogan on Ağustos 14, 2012 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.