Konica Minolta 14pl En iyi Mürekkepler hangi firmada ?..

Dünyanın En iyi Baskı kafalarından olan Konica Minoltanın 14pl 512/256 nozzle kafası şu aralar tavan yapmış durumda..



EN İYİ ÇÖZÜM İSE :

  +  İYİ BOYA  = MÜKEMMEL SONUÇ


EN İYİ BOYASI OLAN FİRMALAR İSE ;

1.TOYO INK (JAPONYA): EN İYİ BOYA OLMASI ,SADECE JAPONYADA VE PRINTER ÜRETİCİLERİ İLE ÇALIŞMASI AÇISINDAN ZOR,AMA GÖRÜLEN EN İYİ BOYA. TOYO FİRMASININ HİÇ BİR DISRTIBUTOR FİRMA İLE İLİŞKİSİ YOK DÜNYADA,ÇİNDE ÜRETİMİ İSE ÇOK SINIRLI.
DAHA ÇOK SAHTE TOYO MÜREKKEBİ PİYASAMIZDA,KİME SORSANIZ BU BOYA TOYO DERLER. İNANMAYIN.
GERÇEK TOYO BOYA 80 USD LİTREDEN AŞAĞI ALABİLMENİZ MÜMKÜN DEĞİL..













2.FIELDCENTER (TAIWAN) : ÇALIŞMA VE FİYAT AÇISINDAN EN OLUMLU BOYA,TÜRKİYEDE BİRÇOK MAKİNE İTHALATÇISI BURADAN ALIP İSİM DEĞİŞTİRİYOR ANCAK FAZLA STOKLANMASI PROBLEMLİ...AYRICA KOKUSU BİRAZ AĞIR
ÜRÜN TAVSİYE LİSTEMDE..


3.STETJET (TÜRKİYE) : Firma Az tanınsa ve daha çok Eurotech makinelere boya üretsede yeni UNI-K isimli kokusuz oxy-eco mürekkep çok başarılı,beklentinin ötesinde ayrıca fiyatıda Türkiye iç pazarına göre çok uygun... Bir Türk firması için çok iyi yakalanmış bir ürün... Tavsiye Ederim..



SİZE TAVSİYEM TOYO BOYA DİYE YUTTURULAN SAHTE TOYO ÇİN BOYALARINDAN UZAK DURUN. 2-3MT BİR KONICA KAFA TEMİZLEYEN BOYALAR ÇOK KÖTÜDÜR VE SONUNCA KAFAYI BLOKE EDİYOR.

BU TAVSİYELER YANINDA TRIANGLE,MARABU,NUTEC GİBİ FİRMALARI DENEYEBİLİRSİNİZ ANCAK FİYAT ,HIZ VE KOKU ÜÇLÜSÜNDEN EKSİKLERİ MEVCUT.


Konica Minolta 14pl En iyi Mürekkepler hangi firmada ?.. Konica Minolta 14pl En iyi Mürekkepler hangi firmada ?.. Reviewed by Safak Aydogan on Eylül 07, 2011 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.